Vezetés

Az egyik oldalon a komplexitás, a munkatempó, a bizonytalanság és a követelmények növekedése; a másik oldalon változó munkakörülmények és a munkába lépők új generációja. Ebben a helyzetben a vezetőtől sok mindent elvárnak: gyors döntéseket, amelyek persze jól átgondoltak, személyes és társas kompetenciákat kiváló szaktudással ötvözve, szakértelmet rendszerek és emberek kezelésében, és még lehetne sorolni.

A követelmények óriásiak, mivel a vállalatoknak professzionális vezetőkre van szükségük, akik átlag fölött teljesítenek, és mindeközben megőrzik energiájukat és rugalmasságukat.

A mi világunk professzionális vezetés nélkül már nem boldogul. Azok az idők, amikor a vezetésbe beleszületett valaki, már régen elmúltak. A jó vezető nem(csak) karizmatikus vezető, a vezetést lehet és kell tanulni.

Vezetőként fejlődni©

A vezetés gyakorlata azoknak a vezetőknek, akik fölfrissülést szeretnének, vagy akik nemrég indultak. Mindazoknak, akiket érdekel a hatékonyabb vezetés. Hiszen a vezetés fontosabb, mint valaha!

Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásán dolgozhat egy maximálisan 12 vezetőből álló csoportban azon a kurzuson, amelyet az Antares Csoport Kft. (Budapest) a Proweg GmbH-val (Wien) együttműködésben indít és vezet végig. Egy átfogó képzési programot kínálunk, amelyben messzemenően figyelembe vesszük a résztvevők személyes törekvéseit. Tapasztalataink szerint egy ilyen csoportban a vezetők igen sokat tanulnak egymástól is. Egy szempont különösen fontos számunkra: a vezetést egy olyan erőtérben képzeljük el, amely szervezet és ember, kereslet és kínálat, folytonosság és változás, káosz és rend stb. feszültségekkel telt mezőjében található. A vezetőtől mindez leginkább belső stabilitást és érzékeny helyzetfelismerést követel. Mindenekelőtt pedig azt, hogy képes legyen tanulni, hogy a nagy teljesítményt egy elégedett személyes élettel tudja összekötni. Időpontok és részletek a Kapcsolódó anyagok között.

kapcsolódó anyagok

Antares Csoport

Humánerőforrás-Fejlesztő Kft.

antares logo

Cím:1084 Budapest, Fecske u. 38.

Telefon és fax:+36 1 783 4640

Mobil:+36 20 368 7628

E-mail:info@antarescsoport.hu

Cégjegyzékszám:01 09 922167

Felnőttképzési reg. szám:00764 2009

Az üzenetküldéssel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.